AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz halı yıkamak

Kahve falında temiz halı yıkamak

Kahve falında temiz halı yıkamak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında temiz halı yıkamak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında temiz halı yıkamak elinin darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz halı sermek maddi anlamda güç kaybedeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz halı görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz halılar görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak geçim sıkıntısı yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda halı yıkamak sadece kendisini düşüneceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir