AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış temiz halı gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında temiz halı sermek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz halılar görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz halı görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında temiz halı yıkamak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye halı vermek nifak sokanların cezalandırılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine işarettir.

Kahve falında halıyı dışarı atmak hayır getirecek bir işe girileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir