AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde halı görmek

Kahve falında başkasının evinde halı görmek

Kahve falında başkasının evinde halı görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde halı gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında evine halı sermek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde halı yıkamak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde halı görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halının kirlendiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde halı yıkamak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz halı sermek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi halı görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir