AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yuvarlamak

Kahve falında halı yuvarlamak

Kahve falında halı yuvarlamak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında halı yuvarlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında halı yuvarlamak hayatına yeni bir yön vereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında kütük yuvarlamak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında hamuru yuvarlamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaya yuvarlamak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur yuvarlamak rahatın ve konforun geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teker yuvarlamak stresinin çoğalacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir