AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek

Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek

Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, şeytana uyacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında berrak gölde yüzmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde balıklarla yüzmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz gölde yüzmek güzelliklere rast gelineceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir