AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gölde yüzmek

Kahve falında yeşil gölde yüzmek

Kahve falında yeşil gölde yüzmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gölde yüzdüğünü görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında gece gölde yüzmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göl yüzmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında durgun gölde yüzmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir