AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kızını hamile görmek

Kahve falında babanın kızını hamile görmek

Kahve falında babanın kızını hamile görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kederlerinin son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında babanın kızını hamile gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak farklı iş kollarına ulaşacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, variyetini çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir