AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek

Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında kızını hamile duymak dertlerinin şifasını bulacağına, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Kahve falında kıza hamile olduğunu görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir