AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızını hamile görmek

Kahve falında komşu kızını hamile görmek

Kahve falında komşu kızını hamile görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında komşu kızını hamile gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek şansının kendisinden yana gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında hamile komşunu görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, eşlerin boşanacağına işaret eder.

Kahve falında komşuyu hamile görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile komşu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak büyük işlerin ortaya konulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir