AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi gücünü yitireceğine, kazancının iki kat artacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını hamile görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek saygın ve ünlü biri olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir