AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek çok hayırlı işlere atılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakire birini hamile görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Kahve falında birinin bakire olmadığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakirelik kanı görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin bakire olmadığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, prestij sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire kanı görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir