AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, anne baba duası alınacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek rızkının artacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında bakire birini hamile görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire olmamak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire kanı görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kendini bakire görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kapanan kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakireliği bozulmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir