AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çoraplar görmek

Kahve falında temiz çoraplar görmek

Kahve falında temiz çoraplar görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kazancının artacağına, yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çoraplar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında temiz çoraplar görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında temiz çorap giymek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül çorap giymek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çorap görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında çorap aradığını görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çorapla yolda yürümek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir