AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap aradığını görmek

Kahve falında çorap aradığını görmek

Kahve falında çorap aradığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yaşam standartlarının artacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında çorap aradığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında beyaz çorap aramak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Kahve falında çorap aradığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çorap aramak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına inanılır.

Kahve falında çorap aramak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek moral ve sermaye kaybedeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Kahve falında delinmiş çorap görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde çorap görmek büyük bir işin sahibi olacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorapla yatmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir