AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane çorap giymek

Kahve falında iki tane çorap giymek

Kahve falında iki tane çorap giymek her daim temkinli olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, amacına nail olacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane çorap giymek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında iki tane çorap giymek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bayan çorabı giymek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ince çorap giymek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giymek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift çorap giymek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek mutluluktan havalara uçulacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir