AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın çorap giymek

Kahve falında kalın çorap giymek

Kahve falında kalın çorap giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, insanların güvenini kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kalın çorap giymek gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kalın çorap giymek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın çorap görmek işten yana şansının açık olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kalın elbise giymek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Kahve falında kalın kazak giymek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın mont giymek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında kalın giymek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında kalın palto giymek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah çorap giymek borçlanarak bazı işlere atılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir