AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çeşme görmek

Kahve falında temiz çeşme görmek

Kahve falında temiz çeşme görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, isabetli adımlar atacağına, ona mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çeşme gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında temiz çeşme görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak hikmete kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar çeşme görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden su içmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük çeşme görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir