AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çeşme görmek

Kahve falında büyük çeşme görmek

Kahve falında büyük çeşme görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük çeşme gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında büyük çeşme görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet eder.

Kahve falında çeşme hortumu görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane çeşme görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında akan çeşmeler görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayrat çeşme görmek yıkılacağına, üzüleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında akan çeşme görmek korkularından kurtulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede abdest almak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir