AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde yüzmek

Kahve falında havuz içinde yüzmek

Kahve falında havuz içinde yüzmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında havuz içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında havuz içinde yüzmek insanlarla tartışacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Kahve falında mayo giyip havuzda yüzmek yalan söylemeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek canını sıkılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir