AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir bahçe görmek

Kahve falında temiz bir bahçe görmek

Kahve falında temiz bir bahçe görmek canlanacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, içinin de rahat edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz bir bahçe gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında temiz bir bahçe görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bahçe görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeyi temiz görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında temiz eve girmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş temizletmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir