AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe temizliği yapmak

Kahve falında bahçe temizliği yapmak

Kahve falında bahçe temizliği yapmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, belli bir kazanç elde edileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir bahçe görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında temiz bahçe görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeyi temiz görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak bunun için sabırsızlanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde temizlik yapmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir