AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi temiz görmek

Kahve falında bahçeyi temiz görmek

Kahve falında bahçeyi temiz görmek iftiraya maruz kalınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeyi temiz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında temiz bir bahçe görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında bahçeyi temiz görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bahçe görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ve temiz su görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işarettir.

Kahve falında temiz baraj görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında temizliğe gitmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir