AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bahçe görmek

Kahve falında temiz bahçe görmek

Kahve falında temiz bahçe görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bahçe gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz bir bahçe görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz bahçe görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeyi temiz görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek hayırlı olayların yaşanacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir