AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş temizletmek

Kahve falında diş temizletmek

Kahve falında diş temizletmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında diş temizletmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında diş temizliği görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında temiz beyaz diş görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini temiz görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında diş temizlenmesi görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz diş görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin temizlendiğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında diş temizletmek insanlara yol göstereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir