AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyla ıslanmak

Kahve falında temiz suyla ıslanmak

Kahve falında temiz suyla ıslanmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, borçlarının çoğalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalettir.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su altında ıslanmak isyan edeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında suyun altında ıslanmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyundan ıslanmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyuyla ıslanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir