AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında temizlenmiş bahçe gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında temizlenmiş bahçe görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında temiz bir bahçe görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bahçe görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulur.

Kahve falında bahçeyi temiz görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine işarettir.

Kahve falında saf temiz su görmek hayallerine ulaşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet temizlemeyi görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında temiz akar su görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir