AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz battaniye görmek

Kahve falında temiz battaniye görmek

Kahve falında temiz battaniye görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, övgü dolu sözler duyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz battaniye gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında temiz battaniye görmek her istediğini elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak battaniye görmek yiyip içeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yırtık battaniye görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında örgü battaniye görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir