AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak battaniye görmek

Kahve falında yatak battaniye görmek

Kahve falında yatak battaniye görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak battaniye gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek dertleşerek moral bulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet eder.

Kahve falında yatak battaniye görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Kahve falında battaniye yorgan görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniye vermek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek çok sayıda borca gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye battaniye vermek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında bordo battaniye görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir