AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü battaniye görmek

Kahve falında örgü battaniye görmek

Kahve falında örgü battaniye görmek kısmetlerinin bollaşacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında örgü battaniye gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında örgü battaniye görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yanan battaniye görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor battaniye görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında battaniyeler görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında battaniye asmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir