AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bardak görmek

Kahve falında temiz bardak görmek

Kahve falında temiz bardak görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bardak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz cam bardak görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bardakta temiz su görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında temiz bardak görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bardağa çiş yapmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla su ikram etmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir