AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta temiz su görmek

Kahve falında bardakta temiz su görmek

Kahve falında bardakta temiz su görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, şükredeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Kahve falında bardakta temiz su gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında bardakta temiz su görmek can sıkıntısının geçeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz cam bardak görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında temiz bardak görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak su içmek kötü olayların meydana geleceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, makamının ve ününün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardakta su içmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardakla su içmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir