AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında yıkanmış temiz çamaşır görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında temiz çamaşır yıkamak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz temiz çamaşır görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek kişinin yüzünün güleceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine inanılır.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz çamaşır asmak sonunda mutlu olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında temiz çamaşır sermek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir