AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna görmek

Kahve falında ayna görmek

Kahve falında ayna görmek mali gücünü yitireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayna gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında birine ayna vermek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada bebek görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak insanlara yardım edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına inanılır.

Kahve falında aynada görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saçını toplamak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işarettir.

Kahve falında aynada göz görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işarettir.

Kahve falında aynada ruh görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir