AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saçlarını görmek

Kahve falında aynada saçlarını görmek

Kahve falında aynada saçlarını görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin gerileyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada saçlarını gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında aynada saçına bakmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kazancın her daim artacağına inanılır.

Kahve falında aynada saç taramak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında aynada saç görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada saçını taramak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçlarını görmek işveren koltuğunda oturacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında aynada saçını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada saç yapmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir