AnaSayfa / Genel / Kahve falında temel kazıldığını görmek

Kahve falında temel kazıldığını görmek

Kahve falında temel kazıldığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında temel kazıldığını gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında temel kazıldığını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazılmış temel görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında temel eşmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında beton temel görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında bina temeli atmak yardımcı olmayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir