AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın hasta görmek

Kahve falında babanın hasta görmek

Kahve falında babanın hasta görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, yanlış anlaşılacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında babanın hasta gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta baba görmek çekilen acıların unutulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında hasta babasını görmek huzurun kaçacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bol para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında babanı hasta görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babayı hasta görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babasını hasta olarak görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir