AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında babanın hasta görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanızı hasta görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasını hasta görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın hasta olduğunu görmek iyilik görüleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında baba hasta görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kişinin yasa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı hasta görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında babasının hastalandığını görmek maddi anlamda zayıflayacağına, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir