AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babayı hasta görmek

Kahve falında ölen babayı hasta görmek

Kahve falında ölen babayı hasta görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşama isteğinin artacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen babayı hasta gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın hasta olduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı hasta görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Kahve falında ölen babasının hasta olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret eder.

Kahve falında hasta babasını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir