AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını hasta olarak görmek

Kahve falında babasını hasta olarak görmek

Kahve falında babasını hasta olarak görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Kahve falında babasını hasta olarak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında babası hasta görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı hasta görmek korkularını yeneceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında babayı hasta olarak görmek dayanışma içinde kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın hasta olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir