AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta baba görmek

Kahve falında hasta baba görmek

Kahve falında hasta baba görmek iyi halini yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta baba gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek helal lokmalar yiyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında ölen babasını hasta görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta baba görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babasını hasta görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babayı hasta görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında anne baba hasta görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir