AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanızın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta babasını görmek yeni yerler göreceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babanı hasta görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın hasta olduğunu görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek dualarının karşılığını alacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir