AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı hasta görmek

Kahve falında babanı hasta görmek

Kahve falında babanı hasta görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanı hasta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Kahve falında babanızı hasta görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında hasta babasını görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasını hasta görmek sıkıntılı günler geçireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı hasta görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını hasta görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babanı hasta görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayı hasta görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir