AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta babasını görmek

Kahve falında hasta babasını görmek

Kahve falında hasta babasını görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında hasta babasını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında hasta babasını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında babanın hasta görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir