AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında suya düşen telefon görmek insanlara iş öğreteceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında suya telefon düşürmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek patron koltuğuna geçeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir