AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın güldüğünü görmek

Kahve falında babanın güldüğünü görmek

Kahve falında babanın güldüğünü görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, alım gücünü yitireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın güldüğünü gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Kahve falında babanın güldüğünü görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında şakaya gülmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek kavgaların büyüyeceğine, alanında marka bir isim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla gülmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında düşmanına gülmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının güldüğünü görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan gülmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir