Kahve falında bir başkasının güldüğünü görmek

Kahve falında bir başkasının güldüğünü görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işinden çıkarılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının güldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze gülmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında içten gülmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, gerginliğin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şakaya gülmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gülmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Kahve falında konuşmak gülmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında alay ederek gülmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşene gülmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir