AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarını teker teker aşacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla gülmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle gülmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine gülmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin güldüğünü görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle gülmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın hamile olduğunu görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir