AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan gülmek

Kahve falında arkadan gülmek

Kahve falında arkadan gülmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan gülmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında arkadan gülmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan beraber olmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadan kovalanmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini arkadan bıçaklamak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Kahve falında arkadan ısırılmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini arkadan görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan bıçaklandığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını arkadan yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir