AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla gülmek

Kahve falında arkadaşınla gülmek

Kahve falında arkadaşınla gülmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yardımın alınacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla gülmek gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına gülmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla güldüğünü görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla gülmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gülmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın güldüğünü görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının güldüğünü görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin güldüğünü görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir