AnaSayfa / Genel / Kahve falında şakaya gülmek

Kahve falında şakaya gülmek

Kahve falında şakaya gülmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yeni yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında şakaya gülmek gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında şakaya gülmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında şaka yaptığını görmek kazançlı işler yapılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında su şakası yapmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında şakasına kavga etmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şaka yapmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek yeni mallara kavuşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında birine şaka yapmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir